yksityisyys

SIVUSTON TIETOSUOJAILMOITUS

Vuorovaikutus Nielsenin kanssa tämän tai muun Nielsen-sivuston kautta.

Voimaantulopäivä: toukokuu 2018

Tämä tietosuojailmoitus kattaa tietojen keräämisen ja käytön tällä sivustolla (“tämä sivusto”). Tämä sivusto on Nielsenin (“me”) omistama. Lue lisää Nielsen-yrityskonsernista.

Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut tämän tietosuojailmoituksen ehtoihin. Huomaathan, että urapalveluidemme kautta antamiasi tietoja koskee Urapolkujen tietosuojailmoitus. Urapolkujen tietosuojailmoitus vastaa sisällöltään tätä tietosuojailmoitusta, mutta sisältää sen lisäksi nimenomaan työnhakijoille tarkoitettua lisätietoa.


TIETOA NIELSENISTÄ

Nielsen Holdings plc (NYSE: NLSN) on maailmanlaajuinen mittaus- ja data-analytiikkayhtiö, joka tarjoaa täydellisimmän ja luotettavimman saatavilla olevan näkymän kuluttajiin ja markkinoihin ympäri maailman. Lähestymistavassamme yhdistyvät Nielsenin yksinoikeudelliset tiedot muihin tietolähteisiin, jotka auttavat asiakkaitamme ympäri maailman ymmärtämään, mitä tällä hetkellä tapahtuu, mitä seuraavaksi tapahtuu ja kuinka parhaiten toimia näiden tietojen perusteella. Yli 90 vuoden ajan Nielsen on tarjonnut tieteelliseen täsmällisyyteen ja innovaatioon perustuvaa tietoa ja analytiikkaa ja kehittänyt jatkuvasti uusia tapoja saada vastauksia median, mainonnan, vähittäismyynnin ja nopeasti muuttuvan kulutustavarateollisuuden tärkeimpiin kysymyksiin. Nielsen on S&P 500 -yhtiö, jolla on toimintaa yli sadassa maassa, jotka kattavat yli 90 prosenttia maailman väestöstä. Saadaksesi lisätietoa tutustu verkkosivuun www.nielsen.com.

Mikäli sinulla on kommentteja tai kysymyksiä koskien tätä tietosuojailmoitusta, tai haluat keskustella EU:n tietosuojavastaavaamme kanssa, ota meihin yhteyttä. Voit lähettää meille kirjeen seuraaviin osoitteisiin:

EU-maat:

Attn: Legal Dept.
Nielsen
Nielsen House
Oxford Business South
John Smith Drive
Oxford OX4 2WB
UK

Muut maat:

Attn: Legal Dept.
Nielsen
85 Broad Street
New York, NY 10004
USA

Yksityisyydensuojaa koskevat kysymykset voi myös lähettää suoraan osoitteeseen:
privacy.department@nielsen.com.

Lue lisää Nielsen-yrityskonsernista.

Me keräämme tietoja, jotka annat meille. Kun lähetät kysymyksiä, pyydät tietoa tai annat meille palautetta tämän sivuston kautta, voimme pyytää sinulta tietoja kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata sinulle tai palata asiaan myöhemmin. Voimme pyytää sinua myös toimittamaan muita kysymykseesi, pyyntöösi tai palautteeseesi liittyviä tietoja, kuten maantieteellisen sijaintisi, toimialasi ja sinulle mieluisimman yhteydenottotavan.

Voit myös tehdä pyyntöjä tämän sivuston kautta käyttääksesi sovellettavien tietosuojalakien mukaisia henkilökohtaisia oikeuksiasi. Keräämme ja säilytämme näitä pyyntöjä koskevat tiedot tarkastuksia ja lainmukaisuutta koskeviin tarkoituksiin.

Vieraillessasi tällä sivustolla vastaanotamme automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien: internetin protkollaosoitteesi (IP-osoite); selaimen tiedot; tiedot laitteestasi; evästeiden> avulla kerätyt tiedot, pikselitunnisteet ja muut samankaltaiset teknologiat; vierailusi päivämäärä ja aika; sekä sivusto, jolla vierailit ennen kuin tulit tälle sivustolle.

Keräämme myös tietoja videoista tai muusta sisällöstä, jota katselet tällä sivustolla, kuten sisällön nimen ja tyypin ja sen katselemiseen käyttämäsi ajan.

LINKEDIN INSIGHT -TAGI

Tämä tagi mahdollistaa LinkedIn-mainosten esittämisen nielsen.com-sivuston (tai siihen liittyvien sivustojen, kuten careers.nielsen.com) vierailijoille. LinkedIn Insight Tag mahdollistaa metatietojen kuten IP-osoitteen tietojen, aikaleiman ja tapahtumien (esim. sivunäytöt) keräämisen. Kaikki tiedot salataan. LinkedIn-selaineväste säilyy selaimessa, kunnes evästeet poistetaan tai evästeen voimassaoloaika päättyy (perustuen kuuden kuukauden voimassaoloaikaan laskettuna siitä, kun käyttäjän selain viimeksi latasi Insight-tagin). Käyttäjät voivat myös estää tai poistaa evästeet. Lisätietoja on saatavilla täällä.

FACEBOOK-VERKKOTUNNUSVAHVISTUS

Tämän tarkoituksena on näyttää Facebook-mainoksia nielsen.com-sivuston (tai siihen liittyvien sivustojen, kuten careers.nielsen.com) vierailijoille sekä muokata kaikkien Nielsen-sisältöisten Facebook-julkaisujen metadatatietoa (kuva, artikkelin/sivun otsikko, artikkelin/sivun lyhyt yhteenveto). Verkkotunnusvahvistus mahdollistaa Nielsenille linkkien ja muun sisällön muokkausoikeuksien hallinnan, jolla voidaan estää Nielsenin verkkotunnuksen väärinkäyttö. Lisätietoja täällä:

https://developers.facebook.com/docs/sharing/domain-verification/faq

https://www.facebook.com/about/privacy

https://ka-ge.facebook.com/policies/cookies/

TWITTERIN MAINONTATAGI

Tämän tarkoituksena on näyttää Twitter-mainoksia nielsen.com-sivuston (tai siihen liittyvien sivustojen, kuten careers.nielsen.com) vierailijoille ja seurata Nielsenin käyttämien Twitter-mainosten konversiota (esimerkki: “sivustovierailu”).

Sivustojen konversion seuranta mahdollistaa Nielsenille käyttäjien tekemien toimien mittaamisen sen jälkeen, kun he ovat katsoneet tai käyttäneet sen mainoksia Twitterissä. Lisätietoja täällä:

https://business.twitter.com/en/help/campaign-measurement-and-analytics/conversion-tracking-for-websites.html

https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies

PARDOT-SIVUSTON TAGIT

Lisätietoja: https://www.pardot.com/blog/tags

KUINKA NIELSEN VASTAA ”ÄLÄ SEURAA” -PYYNTÖIHIN

Nielsen osallistuu World Wide Web Consortiumin (W3C) kehittämisprosessiin tiukan ja toimivan Do Not Track (DNT) -standardin luomiseksi. Kuitenkaan tällä hetkellä DNT-pyyntöjen ja -vastausten määritelmät ja merkitykset sekä DNT-pyyntöjä koskeva oikea toimintatapa eivät ole määritettyjä. Siihen asti, kunnes standardin kehitystyö saadaan päätökseen, Nielsen ei anna merkitystä mahdollisille DNT-pyynnöille.

Me voimme käyttää tietoja, jotka annat meille:

Voimme kerätä sinun tämän sivuston käyttöäsi koskevaa tietoa seuraavilla tavoilla:

Kieltääksesi Google Analyticsia seuraamasta sinua millään sivustoilla mene osoitteeseen http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Kieltääksesi Adobe Analyticsin napsauta tästä.

Yhteen tai useampaan yllä luetelluista tarkoituksista liittyen voimme jakaa tietojasi:

Huomaa, että kaikki tiedot, jotka julkaiset tai paljastat viestiryhmissä, keskusteluissa, profiilisivuilla ja blogeissa tai muissa palveluissa (mukaan lukien sosiaalisen median palvelut), joilla voit julkaista tietoja ja aineistoja, ovat julkisesti saatavilla, ja muut sivustolla kävijät näkevät ne. Sinun tulee huomioida tämä, kun päätät paljastaa mitä tahansa henkilötietoja tai mitään muita tietoja tällä sivustolla.

Tämä tietosuojalauseke ei kata minkään kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöjä, emmekä me ole niistä vastuussa. Tämä sisältää myös niitä sivustoja hallinnoivat osapuolet, joihin tämä sivusto tarjoaa linkin. Tällä sivustolla oleva linkki ei tarkoita, eikä tule olettaa, että me tai osakkuusyhtiömme olemme hyväksyneet linkitetyn sivuston käytännöt tai suosittelemme sitä.

Toteutamme kohtuullisessa määrin organisatorisia, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä, jotka on suunniteltu hallinnassamme olevien henkilötietojen suojaamiseen. Valitettavasti mikään internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai tietojen tallennusjärjestelmä ei voi olla taatusti ja sataprosenttisesti turvallinen. Mikäli sinusta tuntuu, että hallussamme olevan sinua koskevan tiedon tietoturva on vaarantunut, ilmoita ongelmasta välittömästi meille ottamalla meihin yhteyttä “Yhteystiedot”-osiossa kerrotulla tavalla.

Mikäli et enää halua vastaanottaa sähköisiä uutiskirjeitä, jotka olet aiemmin tilannut, voit napsauttaa kunkin sellaisen viestin alaosassa olevaa “tilauksen peruutus” (“unsubscribe”) -linkkiä.

Mikäli haluat tarkastaa, korjata, päivittää, tai muuten rajoittaa tapaa, jolla käytämme yhteystietojasi tai muita tietoja, jotka olet aiemmin toimittanut meille, voit ottaa meihin yhteyttä.

Mikäli otat meihin yhteyttä yllä kuvatulla tavalla, ryhdymme kohtuullisiin toimiin sinuun liittyvien tietojen tunnistamiseksi pyyntöösi vastataksemme.

Me säilytämme henkilötietosi vain ne ajanjaksot, jotka ovat tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa kuvattujen eri tarkoitusten täyttämiseksi, ellei laki salli tai vaadi pidempää säilytysaikaa.

Tätä sivustoa ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaiden lasten käyttöön, ja pyydämme, etteivät lapset käytä tätä sivustoa. Mikäli saamme tietoomme, että olemme vastaanottaneet tietoja alle 13-vuotiaalta lapselta, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin sellaisten tietojen poistamiseksi tallenteistamme.

Meille toimittamasi tiedot tai tämän sivuston kautta keräämämme tiedot voidaan säilyttää ja niitä voidaan käsitellä missä tahansa valtiossa, jossa me toimimme ja/tai jossa meillä on tiloja, tai jossa palveluntarjoajamme toimivat ja/tai heillä on tiloja. Tästä johtuen henkilötietojasi saatetaan siirtää valtioihin tai alueille, joiden tietosuoja- tai yksityisyyslait eivät vastaa kotimaasi lainsäädäntöä. Sellaisissa tapauksissa varmistamme, että henkilötietojesi turvaamiseksi riittävät suojakeinot on otettu käyttöön. Ota meihin yhteys saadaksesi lisätietoa näistä tiedonsiirroista ja suojakeinoista, joita käytämme sellaisten siirtojen helpottamiseksi.

Pyydämme, että et lähetä meille tai julkaise tällä sivustolla mitään arkaluontoisia henkilötietoja (esim. rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnolliseen tai muuhun vakaumukseen, terveyteen, rikostaustaan tai ammattiliiton jäsenyyteen liittyviä tietoja tai valtion myöntämiä henkilötunnuksia). Mikäli vastaanotamme sinua koskevia arkaluontoisia henkilötietoja, pyydämme tarpeen vaatiessa sinun nimenomaisen suostumuksesi sellaisten tietojen keräämiseen ja käyttämiseen sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Voimme tehdä muutoksia tähän tietosuojailmoitukseen ajoittain. “Voimaantulopäivämäärä” tämän sivun yläreunassa osoittaa, milloin tämä tietosuojalauseke on päivitetty viimeksi. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun julkaisemme päivitetyn tietosuojailmoituksen tällä sivustolla. Sinun tämän sivuston käyttöäsi koskevat vierailun aikana voimassa olevan tietosuojailmoituksen ehdot.